/>

Naast de vaste tentoonstellingen, zijn er in Het Scheepvaartmuseum ook altijd tijdelijke tentoonstellingen te zien. Ook deze tentoonstellingen zijn te boeken voor een onderwijsbezoek. Een museumdocent neemt de groep mee en gaat met de leerlingen in gesprek over de thema’s in de tentoonstelling. 

In de tentoonstelling Food for Thought (12+) wordt onze verhouding met voedsel bevraagd. Waar komt het eten op je bord vandaan? Hoe wordt het gemaakt? De foto's en video's van Kadir van Lohuizen nemen ons mee in de voedselindustrie. 

De rondleidingen zijn mogelijk in het Nederlands of het Engels.

Tijdelijke tentoonstelling, te boeken t/m 5 januari 2025  

doelgroep: alle leerjaren voortgezet onderwijs en studenten
maximale groepsgrootte: 30 leerlingen, in overleg meer leerlingen mogelijk
duur: 60 min
kosten: €60,- (1-15 leerlingen), €120,- (16-30 leerlingen)
Mogelijk t/m 5 januari 2025

Online voorbereiden of nabespreken? Bij onze partner Schooltv vind je korte clips van Kadir Lohuizen's documentaire. Bekijk ze hier.